top of page
Søk
  • Laila

Fullmåne i tvillingene

Oppdatert: 18. des. 2021

Adventskalender 18.desember


Den 19.12 kl.05.35 har vi en fantastisk fullmåne i tvillingenes tegn. Den markerer slutten på en syklus og starten på en ny. Den bringer med seg en sterk galaktisk energi og noe vi enda ikke ser klart ligger under overflaten.


Fullmånen bringer alltid med seg kraftfull energi og mange merker dette godt. Noen blir ekstra emosjonell eller kreativ, noen sliter med å få sove og man kan kjenne på en indre uro. Mange ting kan komme til overflaten og fullmånen kaster et lys på områder vi trenger å klarhet i


Hvordan merker du fullmånen?


Det er tid for å gi slipp og legge bak oss det vi ikke skal ha med oss videre, det vi holder fast på som ikke lenger tjener vår sjel og vår livsreise. Det å gi slipp, tilgi og overgi seg kan gjøre oss sårbare og usikre for ofte er det vi bør gi slipp på blitt en del av oss. Selv om vi vet at det ikke er bra for oss å holde fast på usunne mønster, vonde tanker eller bekymringer og frykt, er det trygt og kjent og i dets tomrom vet vi ikke hva som kommer.


Men denne fullmånen holder et løfte om at det som vil fylle tomrommet etter sorg, vonde minner, følelsen av å være fastlåst osv. vil være lyst, vakkert, positivt og befriende for oss. Så ha tillit til at når noe faller fra, blir det erstattet med noe som er enda bedre og mer hensiktsmessig for oss


Gi deg selv tid. Tid til å føle, heale og bearbeide det som er på vei ut, og hold fast i håpets stjerne og tro på at alt blir slik det er ment.


Jupiter, planeten for overflod og lykke, er aktiv under denne fullmånen og åpner opp for nye muligheter, gir oss kraft til å ekspandere på mange felt og hjelper oss å se andre og bedre løsninger på noe som har vært utfordrende.


Vær varsom og øm med dine ord, både mot deg selv og andre, for tvillingen kan riste litt i vår fysiske kropp så vel som i vår sjelelige, spirituelle kropp. Finn balanse mellom den fysiske verden og den åndelige for slik kan vi nå bevissthet og forståelse.


Tvillingene styrer tankene og det gir oss muligheten til å male bildet av fremtiden i vårt sinn. Vi velger hva vi vil se og vi velger også å gi slipp på bildene om hvordan ting kunne blitt.

Magien er tilstede nå så la deg selv komme i kontakt med ditt indre, med din egen kraft for du er i sannhet et nydelig vesen av lys og kjærlighet og uendelige muligheter ligger og venter på deg.


Ønsker dere en nydelig fullmåne alle vakre sjelevenner Klem fra Laila


162 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page